Youth cheap jerseys elite & authentic. Full collection of wholesale jerseys China free fast shipping. We beloved wholesale nfl jerseys for a spirit, but only replica cheap nba jerseys and the vintage cheap jerseys can afford. Then how addicted the wholesale nhl jerseys to us? There are cheap NFL jerseys sites offer to a pay, the wholesale jerseys cheapest price.

umjetni travnjaci

Mnogi od Vas su se susreli sa umjetnom travom, dio Vas se još pita da li nam je takvo nešto potrebno dok dio zna sve ali i dalje ima određene sumnje prema umjetnim travnjacima i njihovoj kvaliteti. Mi djelatnici  Maxmar tvrtke želimo ne samo proširiti vaše postojeće znanje o takvim travnjacima nego želimo i svakome od Vas pokazati njegove izvanredne prednosti.

Tvrtka Maxmar sport d.o.o. jedina je tvrtka u Hrvatskoj koja ima FIFA licencirana igrališta od umjetne trave. FIFA Recommended 2 Star certifikat za pomoćno nogometno igalište od GNK Dinamo Zagreb, pomoćno nogometno igralište od NK Rijeke, pomoćno nogometno igralište od Istra 1961 i pomoćno nogometno igralište od NK Rovinj.

Umjetna trava nije samo trava iz umjetnih vlakana, nego je to trava koja posjeduje i određene superiornosti nad prirodnom travom  te posjeduje svoje ime kao brend koje je gura ispred svih takvih umjetnih travnjaka. Da travnjak je kao i automobil tj. kvaliteta ima prepoznatljivi brend a samo određeni travnjaci se mogu zvati superiorni umjetni travnjaci.

Mi Vam želimo odmah u startu ponuditi takav proizvod (premium proizvod) koji će jednostavno pružiti Vam takav osjećaj ponosa i zarumeniti obraze Vaših susjeda.

Takva trava  je vrh vrhova među svim FIFA, UEFA i drugim sportskim zajednicama. Tvrtka Polytan već 40 godina razvija takvu travu prilagođenu vašim potebama, te je takva tvornica jedina u svijetu koja izrađuje vlati trave debljine 360 mikrona kao top ponude njihovih travnjaka. Mi kao zastupnici i ovlašteni ugrađivači i stručnjaci za Polytan proizvode i metode prikazat ćemo Vam  pojedine proizvode koji će vam sa svojim karakteristikama pokazati što znači imati Rolls Royce u travnjacima na svojem  igralištu.

03_-_umjetna_trava04_-_umjetna_trava

02_-_umjetna_trava

01_-_umjetna_trava

Maxmar sport d.o.o.

ured:
Repulčeva 6, Klinča Sela
10450 Jastrebarsko
tel: +385 (1) 6288 392
fax: +385 (1) 6288 393
mail: info@maxmar-sport.hr