umjetni travnjaci

Mnogi od Vas su se susreli sa umjetnom travom, dio Vas se još pita da li nam je takvo nešto potrebno dok dio zna sve ali i dalje ima određene sumnje prema umjetnim travnjacima i njihovoj kvaliteti. Mi djelatnici  Maxmar tvrtke želimo ne samo proširiti vaše postojeće znanje o takvim travnjacima nego želimo i svakome od Vas pokazati njegove izvanredne prednosti.

Tvrtka Maxmar sport d.o.o. jedina je tvrtka u Hrvatskoj koja ima FIFA licencirana igrališta od umjetne trave. FIFA Recommended 2 Star certifikat za pomoćno nogometno igalište od GNK Dinamo Zagreb, pomoćno nogometno igralište od NK Rijeke, pomoćno nogometno igralište od Istra 1961 i pomoćno nogometno igralište od NK Rovinj.

Umjetna trava nije samo trava iz umjetnih vlakana, nego je to trava koja posjeduje i određene superiornosti nad prirodnom travom  te posjeduje svoje ime kao brend koje je gura ispred svih takvih umjetnih travnjaka. Da travnjak je kao i automobil tj. kvaliteta ima prepoznatljivi brend a samo određeni travnjaci se mogu zvati superiorni umjetni travnjaci.

Mi Vam želimo odmah u startu ponuditi takav proizvod (premium proizvod) koji će jednostavno pružiti Vam takav osjećaj ponosa i zarumeniti obraze Vaših susjeda.

Takva trava  je vrh vrhova među svim FIFA, UEFA i drugim sportskim zajednicama. Tvrtka Polytan već 40 godina razvija takvu travu prilagođenu vašim potebama, te je takva tvornica jedina u svijetu koja izrađuje vlati trave debljine 360 mikrona kao top ponude njihovih travnjaka. Mi kao zastupnici i ovlašteni ugrađivači i stručnjaci za Polytan proizvode i metode prikazat ćemo Vam  pojedine proizvode koji će vam sa svojim karakteristikama pokazati što znači imati Rolls Royce u travnjacima na svojem  igralištu.

03_-_umjetna_trava04_-_umjetna_trava

02_-_umjetna_trava

01_-_umjetna_trava

Maxmar sport d.o.o.

ured:
Repulčeva 6, Klinča Sela
10450 Jastrebarsko
tel: +385 (1) 6288 392
fax: +385 (1) 6288 393
mail: info@maxmar-sport.hr